ЗА НАС

Сайтът Vistego.com е проект на фирма Кал Ел Еоод с ЕИК 203171923.
В него се предлагат много видове стоки от различни категории, като например: „Аксесоари за мобилни телефони“, „За автомобила“, „За кухнята“, „За детето“, „Интересни джаджи“ и други.
Зареждаме продуктите от специализирани фирми на европейския пазар (Полша, Испания, Германия, България…), с което осигуряваме по-добро качество и по-бързи зареждания на нова стока. Голяма част от продуктите ни са с китайски произход, но се доставят от едрови търговци от Европа, което осигурява максимално-висок клас артикули.
Работим и с реномирани марки, като например немската фирма производител на медицинска техника „Medisana“ или пък испанската компания – „Innovagoods“, които предлагат разни стоки за ежедневието и бита с гаранция от 2 до 3 години, в зависимост от продукта.
Можем да Ви предложим изключително оригинални подаръци за жени, мъже и деца.
Работим с куриерска фирма Еконт Експрес и изпращаме Вашите поръчки с опция „виж – преди да платиш“.
С радост и охота бихме Ви съдействали във всеки един момент, независимо дали имате нужда от съвет, замяна на продукт или гаранционно обслужване (ако към закупения артикул се предлага такова), затова – пазарувайте спокойно, защото може да ни имате пълно доверие!
Предлагаме големи отстъпки, подаръци и безплатна доставка при поръчка над определена стойност.
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпрос, нужда от помощ или просто желаете да направите поръчка! Може да го направите на телефон 0878 59 37 63, на мейл [email protected] или на нашата Фейсбук страница.